Haring & Meer Party 2022: Ouderwets gezellig - Skylift

Haring & Meer Party 2022: Ouderwets gezellig

De tiende editie van de Haring & Meer Party vierden we op donderdag 23 juni weer in de vorm zoals we dat het liefst zien: op ons eigen terrein, met prachtig weer, een super sfeer en een hele grote groep SkyLift klanten. Naast de haring was er aandacht voor duurzaamheid en innovatie én een spannende eyecatcher: een tijdelijk lift waaruit je op afstand bevrijd kon worden.

Rond 16:00 uur gaf Pieter Jan Kraaima, algemeen directeur van SkyLift, het officiële startschot voor de Haring & Meer Party. Haring was zeker niet het enige dat op het menu stond. Zowel letterlijk als figuurlijk.

SkyLift L!VE voorkomt langdurige opsluitingen

In de speciaal voor deze gelegenheid ontworpen SkyLift L!VE lift-experience maakten bezoekers op een veilige manier mee hoe het is om opgesloten te zijn in een lift én hoe het is om via SkyLift L!VE direct en op afstand bevrijdt te worden! Lees hier meer. Medewerkers gaven uitleg over de werking van SkyLift L!VE en hoe universele lift monitoring bijdraagt aan de liftexploitatie van nu en van morgen. Een gratis portefeuillestudie of voorstel ontvangen voor SkyLift L!VE? Dit kan via het contactformulier.

Bijzondere dank aan onze partners RECO, EDNL en Liftinstituut om deze Experience mogelijk te maken.

Interessant voorprogramma

De middag startte met twee interessante workshops in het voorprogramma. John Liewes, hoofd juridische dienst van stichting VvE Belang, bracht de aanwezige VvE’s bij hoe je binnen de regelgeving op een goede wijze tot besluiten komt. En waar je zoal kunt aankloppen en aan kunt denken als je als VvE wilt verduurzamen. Duurzame onderneemster en adviseur, Yvette Watson, onderstreepte waarom de transitie naar een circulaire economie zo belangrijk is en illustreerde dit met buikbare tips voor gebouweigenaren. Nog 91 maanden te gaan tot de klimaatdoelen van 2030!

Download de presentatie van VvE Belang hier.
Download de presentatie van Yvette Watson hier.

Leveranciers

Diverse leveranciers, waaronder Kollmorgen, Magnetek, Hydroware en Meiller, demonstreerden liftproducten die illustreerden hoe de exploitatie van liften nog innovatiever en duurzamer is in te richten.

Aan alle gasten die aanwezig waren, hartelijk dank voor uw komst. We hopen u volgend jaar weer terug te zien!

Deel dit bericht