Liftopsluiting? Niet meer wachten op een monteur door SkyLift L!VE - Skylift

Liftopsluiting? Niet meer wachten op een monteur door SkyLift L!VE

Eén van de grootste schrikbeelden bij een lift: het licht flikkert, een bonkend geluid en ineens staat de lift stil. Je zit opgesloten. Natuurlijk blijf je rustig en je drukt op een van de liftknoppen om te kijken of de lift weer gaat werken. Helaas, geen beweging. Het wordt al ongemakkelijker. Gelukkig is er een alarmknop in de lift en via de spreekluisterverbinding krijg je verbinding met een telefonist

Een opsluiting in een lift heeft voor veel mensen impact. Liftinstituut heeft becijferd dat jaarlijks 49.000 mensen opgesloten raken in de lift. Naast de stress en ellende die het met zich meebrengt zijn de maatschappelijke kosten ook gigantisch. Kijk maar eens op de website www.vastindelift.nl.

De meest voorkomende situatie bij een liftopsluiting is dat je keurig te woord wordt gestaan door de alarmdienst. Vervolgens wordt er iemand jouw kant op gestuurd. Na een minuut of 45 hoor je ineens de stem van een monteur die aangeeft dat hij je over enkele minuten zal bevrijden. Na een klein uur word je bevrijd en kan je weer verder met de dingen die je wilde gaan doen. Als dat nog past in je agenda...

Dit kan anders!

SkyLift introduceert SkyLift L!VE: Liftmonitoringstechniek voor vele merken liften waarmee het mogelijk is om op afstand een herstelcommando te geven. Uit een analyse blijkt dat meer dan 25% van de opsluitingen binnen enkele minuten verholpen worden.

Terwijl je keurig te woord gestaan door de alarmdienst wordt direct en op afstand een analyse gemaakt van de lift. Er wordt een herstelcommando gegeven en enkele tellen later gaan de liftdeuren open. Binnen enkele minuten sta je veilig buiten de lift kan je weer verder met de dingen die je wilde gaan doen!


Bereken het potentieel voor uw lift(en)

Benieuwd welke mogelijkheden SkyLift L!VE biedt voor uw lift(en)? Wanneer u meer dan tien liften beheert maken we graag een vrijblijvende portefeuillestudie op maat voor u. Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Deel dit bericht