Liftonderhoud - SkyLift - Onderhoud liftinstallatie - Liftstoring - Liftmonteur - Skylift

Wij vinden dat een lift nooit stil mag staan. Een lift is opgebouwd uit veel elektrotechnische en mechanische componenten. Deze componenten moeten periodiek worden gekeurd, om de betrouwbaarheid en veiligheid van de lift te kunnen garanderen. Een lifteigenaar dient ervoor te zorgen dat een lift goed onderhouden wordt en dat er actie ondernomen wordt in geval van een storing of opsluiting. Met een serviceovereenkomst van SkyLift zorgt u er niet alleen voor dat de minimale wettelijke vereisten zijn ondervangen, daarnaast is er ook een scala aanvullende diensten die afhankelijk van uw situatie en het gebruik van de lift prima van pas kunnen komen. Om tot een passend advies te komen, brengt een van onze adviseurs u een bezoek. De status van de lift wordt vastgesteld, uw wensen en eisen worden besproken en na dit bezoek ontvangt u een passende overeenkomst voor uw situatie.

Service Select overeenkomsten

SkyLift werkt met Service Select overeenkomsten. U bepaalt wat u belangrijk vindt! Naast periodiek onderhoud en assistentie bij de keuring kun u aanvullende diensten opnemen zoals GSM spreekluistersystemen, afkoop storingen, management van de periodieke liftkeuring, aan- en afmelden van monteurs, ontvangen van prestatiegegevens en meerjarenonderhoudsbegrotingen.

Voorbeelden van overeenkomsten:

1. Basis serviceovereenkomst voor een kleinschalig kantoorgebouw

De basis serviceovereenkomst is een goede optie wanneer u eenvoudigweg wilt voldoen aan de wettelijke verplichtingen. In de overeenkomst zijn de kosten voor periodiek onderhoud en assistentie bij de periodieke keuring opgenomen. Voor alle overige zaken wordt op basis van offerte en nacalculatie gewerkt. Op deze manier zijn de jaarlijkse kosten laag en hebt u volledige controle over de lift en eventuele aanvullende kosten.

2. Uitgebreide serviceovereenkomst voor een appartementsgebouw

Wanneer u graag wat meer comfort wilt, is de uitgebreide serviceovereenkomst een goede keuze. Zo krijgt u bijvoorbeeld geen losse facturen voor storingen en kleine herstelwerkzaamheden, omdat dit binnen de overeenkomst valt. Standaard worden alle storingen tijdens kantooruren kosteloos verholpen. U kunt ervoor kiezen dit uit te breiden naar de 24/7 storingsdienst. Door goed naar het gebruik van de lift te kijken wordt het juiste onderhoudsregime bepaald. Hiermee zorgen we er voor dat de jaarlijkse kosten zo laag mogelijk blijven.

Storingen

U kunt altijd bij ons terecht met SkyLift heeft een meldkamer die 24/7 beschikbaar is. In geval van een calamiteit of opsluiting zijn wij binnen 60 minuten ter plaatse. Wanneer er iemand is opgesloten in de lift, wordt de persoon rustig gehouden door onze medewerkers via de spreekluisterverbinding.

Gekwalificeerde liftmonteurs

De monteurs van SkyLift zijn allen getrainde professionals. De onderhoudsactiviteiten zijn altijd gericht op veiligheid, betrouwbaar functioneren en het voorkomen van reparaties en storingen. In geval van storingen en calamiteiten is de monteur van SkyLift altijd snel ter plaatse. Zeven dagen in de week en vierentwintig uur per dag is de storingslijn van SkyLift beschikbaar. Ons NEN-13015 certificaat is de garantie dat geen liftmerk voor onze monteur onbekend is.

Heeft u een onderhoudscontract bij een andere partij? Vraag vrijblijvend een second opinion aan!

Zonder zorgen overstappen

Wilt u vrijblijvend kennismaken met de diensten van SkyLift?

Wij kunnen u helpen met een inspectie van uw lift en een liftrapport. Wanneer u wilt overstappen is het goed om de volgende zaken inzichtelijk te hebben:

  • Welke looptijd heeft uw huidige overeenkomst?
  • Welke voorwaarden zijn er van toepassing?
  • Wat is uw contractdekking (bijv. all-in, uitgebreide service, basis service)?


Neem gerust contact op als deze gegevens niet of moeilijk te achterhalen zijn.

Meer weten?

Stel uw serviceovereenkomst zelf samen!

Wilt u graag volledige inspraak over uw liftkosten? De basis serviceovereenkomst is voor u waarschijnlijk het meest interessant. Bij de uitgebreide serviceovereenkomst worden kleine reparaties en storingen binnen de dekking van de overeenkomst verholpen. U krijgt dus alleen een offerte als er echt iets aan de hand is.

Voor beide overeenkomsten geldt:
U kunt ons online volgen, onze storingsdienst is altijd paraat en grote kosten worden inzichtelijk gemaakt met een meerjarenbegroting.

Meer weten?

Wij regelen de overstap voor u!

Wij verzorgen alles wat nodig is om over te stappen. Denk hierbij aan:

  • In de lift wordt ons storingsnummer kenbaar gemaakt
  • Waar nodig programmeren of vervangen wij het spreekluistersysteem in de lift
  • Uw keurende instantie wordt ge├»nformeerd
  • Een model opzegbrief die u kunt toezenden aan uw huidige onderhoudspartij.

Uiteraard worden al uw wensen inclusief alle liftinformatie doorgevoerd in onze systemen. Een monteur is daardoor altijd op de hoogte van de werkafspraken, bij wie hij zich moet melden en hoe hij snel bij uw lift kan komen.
Meer weten?

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Ik heb kennis genomen van de Privacy Verklaring van SkyLift