SkyLift Liftonderhoud - Vereniging van Eigenaren - Liftmonteur - Skylift

Vereniging van Eigenaren

In veel wooncomplexen is de lift een belangrijke schakel tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Zeker als er bewoners zijn die 100% afhankelijk zijn van de lift. Daar hoort een nette lift bij die 100% betrouwbaar functioneert en waar u geen omkijken naar heeft. Het is wel zo prettig dat u een onderhoudspartij heeft die dit begrijpt én waarbij de lift betaalbaar blijft. De dienstverlening van SkyLift sluit hier perfect op aan. Of het nu gaat om het verhelpen van een storing, het opstellen van meerjarenbegrotingen of informatie voor de ledenvergadering, wij staan altijd voor u klaar!

Lage kosten

De lift heeft een prominente plek in de jaarrekening. Denk hierbij onder meer aan de kosten voor het energieverbruik, onderhoud en keuringen. In onze dienstverlening staan hoogwaardige kwaliteit, lage tarieven en uitgebreide informatievoorziening centraal. U bepaalt zelf welke diensten u wilt opnemen in uw serviceovereenkomst. Hiermee helpen wij om de servicekosten te verlagen.

Duurzame besparingen

Wij vinden dat een lift een gebouwleven mee kan gaan. Goed onderhoud en van tijd tot tijd vervangen van noodzakelijke componenten is voldoende. Hierbij zoeken we bij voorkeur naar besparende oplossingen die de onderhoudsintensiteit, het energieverbruik en de toekomstige exploitatiekosten verlagen. Om grip te krijgen op toekomstige kosten, helpen wij u graag aan een meerjarenbegroting gebaseerd op de conditie van uw lift.

Service to make you smile

  • SkyLift is thuis in alle merken liften en 24/7 in de buurt met de juiste kennis en de juiste onderdelen
  • Uw vaste contactpersoon is volledig op de hoogte van uw lift en de gemaakte afspraken
  • Wij helpen u graag bij een voorbereiding op de jaarvergadering (MJOB, Prestatierapporten)
  • Wij nemen de tijd om goed onderhoud uit te voeren. Dit kan op afspraak en op een tijdstip dat het u uitkomt
  • U kunt eenvoudig op de hoogte blijven via MySkyLift op onze website en e-mailberichten

Heeft u een onderhoudscontract bij een andere partij? Vraag vrijblijvend een second opinion aan!


Offerte aanvragen?

Bent u benieuwd wat SkyLift voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in. Binnen twee werkdagen wordt er contact met u opgenomen. Heeft u aanvraag spoed? Bel dan naar (088) 505 15 03.

Ik heb kennis genomen van de Privacy Verklaring van SkyLift

Services

Waarom Skylift

Betrokken
Betrouwbaar
Besparend
Meer over Skylift