SkyLift Liftonderhoud - Retail - Winkelcentrum - Skylift

Liften, roltrappen en automatische deuren hebben een belangrijke functie in een winkel of winkelcentrum. Dagelijks maken klanten en leveranciers gebruik van deze installaties. Daarom moeten ze een nette uitstraling hebben en vooral veilig en betrouwbaar zijn. SkyLift biedt u verschillende servicemogelijkheden. Wat u ook kiest, ons doel is goede bereikbare winkelruimtes tegen de laagst mogelijke exploitatiekosten. Ook in het weekend.

Snelle en vriendelijke service

Of het nu gaat om het verhelpen van een storing, assistentie bij een brandmeldingstest, opvolgen van speciale toegangsprotocollen of actuele managementinformatie. U kunt altijd rekenen op onze snelle en vriendelijke servicedienst.

Lage exploitatiekosten

De installaties hebben een prominente plek in de exploitatiekosten. Denk hierbij aan de directe kosten voor het energieverbruik, onderhoud en keuringen en indirecte kosten voor het gebouw- en liftmanagement. In onze dienstverlening staan hoogwaardige kwaliteit, lage tarieven en uitgebreide informatievoorziening centraal. Hiermee helpen wij om te besparen op de exploitatiekosten.

Duurzame besparingen

Wij vinden dat een installatie een gebouwleven mee kan gaan. Goed onderhoud en van tijd tot tijd vervangen van noodzakelijke componenten is voldoende. Hierbij zoeken we bij voorkeur naar besparende oplossingen die de onderhoudsintensiteit, het energieverbruik en de toekomstige exploitatiekosten verlagen. Om grip te krijgen op toekomstige kosten, helpen wij u graag aan een meerjarenbegroting gebaseerd op de conditie van uw lift.

Service to make you smile

  • Eén vast contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw winkel(centrum) en de installaties.
  • SkyLift is thuis in alle merken liften en 24/7 in de buurt met de juiste kennis en de juiste onderdelen.
  • Via SkyLift kunt u rekenen op de kunde van ThyssenKrupp escalators en automatische deuren.
  • Via MySkyLift op onze website, emailberichten of uw eigen portal houden wij u op de hoogte.
  • Onze monteurs kennen de instructies van uw gebouw en werken indien gewenst op afspraak.

Heeft u een onderhoudscontract bij een andere partij? Vraag vrijblijvend een second opinion aan!

Offerte aanvragen?

Bent u benieuwd wat SkyLift voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in. Binnen twee werkdagen wordt er contact met u opgenomen. Heeft u aanvraag spoed? Bel dan naar (088) 505 15 03.

Ik heb kennis genomen van de Privacy Verklaring van SkyLift

Services

Waarom SkyLift

Betrokken
Betrouwbaar
Besparend
Meer over SkyLift