SkyLift L!VE - Skylift
a8b5e582-ad9d-472d-a9d6-e584f01c1a40,e3098359-4d2c-4fa7-8f94-a0be369c0c0f,65cb8588-1a2f-4233-bdbc-012893ce44d3

Meer grip op de lift met SkyLift L!VE

Kent u dat? U ontvangt een offerte van uw liftenbedrijf voor het vervangen van een onderdeel. Is die vervanging dan ook echt nodig? De lift is al een forse kostenpost in een gebouwbegroting. Wilt u weten wanneer u kosten kunt verwachten en of deze noodzakelijk zijn? Het antwoord op deze vraag: SkyLift L!VE.

Met SkyLift L!VE krijgt het daadwerkelijke gebruik van uw liftinstallatie een stem. We houden uw installatie 24/7 in het vizier met een universeel monitoringssysteem. Op afstand zien we hoe uw installatie functioneert en hoe deze gebruikt wordt.

SkyLift L!VE biedt de volgende voordelen:

1. Beter functioneren

Liftmonitoring is geen vervanging van goed onderhoud door een deskundige monteur. Met de input van monitoring kan onze monteur zijn werk wél beter doen. Hij ziet welke onderdelen veel of juist minder gebruikt worden en besteedt aandacht aan de vitale plekken van uw lift. Er is minder kans op storingen en uw lift blijft in topconditie.

2. MJOB op basis van gebruik en noodzaak

U ontvangt van ons prestatierapporten en een meerjarenbegroting. Met de input van monitoring is beter te onderbouwen wanneer onderdelen vervangen moeten worden. Hierdoor heeft u meer grip op de liftkosten.

3. Herstel op afstand

Staat de lift vanwege een storing stil? Op het moment dat u ons belt kunnen wij digitaal toegang krijgen tot uw lift en zien wij wat er aan de hand is. Vaak is de lift in no-time weer te activeren via onze 'storing-op-afstand' service. U hoeft dan niet te wachten op een monteur. Mocht dit toch nodig zijn, dan staan we uiteraard 24/7 paraat.
VvE's
Speciaal voor VvE’s is er de SkyLift L!VE VvE Overeenkomst. Deze uitgebreide serviceovereenkomst bevat naast goed preventief onderhoud, kosteloze storingsafhandeling en klein herstelwerk een meerjarenbegroting op maat. Bent u VvE bestuurder en wilt u graag meer weten? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier; we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

SkyLift is ook aanwezig tijden de Landelijke week van de VvE, van 25 tot en met 29 januari 2021. Aanmelden is gratis en kan via de website van VvE Belang.
Bent u al klant bij Skylift?
Wanneer u al een onderhoudscontract met ons kunt u in veel gevallen kosteloos overstappen naar een SkyLift L!VE overeenkomst. Neem contact met ons op via uw vaste contactpersoon. Ook kunt onderstaand formulier invullen.
Voor meer informatie over SkyLift L!VE kunt u onderstaand contactformulier invullen.
Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.