SkyLift L!VE - Skylift

Meer grip op de lift met SkyLift L!VE

Kent u dat? U ontvangt een offerte van uw liftenbedrijf voor het vervangen van een onderdeel. Is die vervanging dan ook echt nodig? De lift is al een forse kostenpost in een gebouwbegroting. Wilt u weten wanneer u kosten kunt verwachten en of deze noodzakelijk zijn? Het antwoord op deze vraag: SkyLift L!VE.

Met SkyLift L!VE krijgt het daadwerkelijke gebruik van uw liftinstallatie een stem. We houden uw installatie 24/7 in het vizier met een universeel monitoringssysteem. Op afstand zien we hoe uw installatie functioneert en hoe deze gebruikt wordt.

SkyLift L!VE biedt de volgende voordelen:

1. Beter functioneren

Liftmonitoring is geen vervanging van goed onderhoud door een deskundige monteur. Met de input van monitoring kan onze monteur zijn werk wél beter doen. Hij ziet welke onderdelen veel of juist minder gebruikt worden en besteedt aandacht aan de vitale plekken van uw lift. Er is minder kans op storingen en uw lift blijft in topconditie.

2. MJOB op basis van gebruik en noodzaak

U ontvangt van ons prestatierapporten en een meerjarenbegroting. Met de input van monitoring is beter te onderbouwen wanneer onderdelen vervangen moeten worden. Hierdoor heeft u meer grip op de liftkosten.

3. Herstel op afstand

Staat de lift vanwege een storing stil? Op het moment dat u ons belt kunnen wij digitaal toegang krijgen tot uw lift en zien wij wat er aan de hand is. Vaak is de lift in no-time weer te activeren via onze 'storing-op-afstand' service. U hoeft dan niet te wachten op een monteur. Mocht dit toch nodig zijn, dan staan we uiteraard 24/7 paraat.
SkyLift L!VE is onderdeel van de SkyLift L!VE VvE Overeenkomst én SkyLift L!VE kan als aanvullend dienstenpakket geleverd worden op een reeds lopende overeenkomst, bijvoorbeeld een mantelovereenkomst.

VvE’s
De SkyLift L!VE VvE Overeenkomst is een totaaloplossing. SkyLift L!VE monitoring is een integraal onderdeel van de overkomst welke speciaal gemaakt is naar de wensen van veel VvE’s en VvE beheerders. Het bevat onder meer dekking voor kleine reparaties en 24/7 storingskosten.

Woningcorporaties en beheerders
Het SkyLift L!VE Pakket is ontwikkeld als aanvullende dienst voor professionele gebouweigenaren en -beheerders in de sectoren VvE, onroerend goed en woningcorporaties. In deze sectoren werken wij veelal volgens de voorwaarden die zijn opgesteld door onze klant. Het L!VE pakket is bedoeld als aanvulling op een lopend (maatwerk/mantel) overeenkomst.

Heeft u meer liften in bezit/beheer?
Voor SkyLift klanten met meer dan tien in beheer kunnen wij een portefeuillestudie maken op basis van data uit 2021. In deze studie is inzichtelijk gemaakt weergegeven welke voordelen SkyLift biedt. U krijgt antwoord over de geschiktheid van liften, de hogere servicegraad en wat er te winnen valt op het gebied van duurzaamheid dankzij SkyLift L!VE. Bent u nog geen klant van SkyLift dan praten wij u bij aan de hand van een vergelijkende portefeuillestudie.
Voor meer informatie over SkyLift L!VE kunt u onderstaand contactformulier invullen.
Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.