SkyLift Liftservices - Over ons - Over SkyLift - Skylift

Over ons

Een goede lift is meer dan een effectieve doorstroom, het is tevens ‘het visitekaartje’ van een gebouw. Bij SkyLift bent u voor functionaliteit en veiligheid van uw lift in goede handen. Wij zijn de grootste merkonafhankelijke dienstverlener voor liften. SkyLift onderscheid zich met een uitstekende service door heel Nederland en het snel leveren van betrouwbare, veilige en bovenal betaalbare oplossingen. Door jaren lange ervaring is geen merk bij onze monteurs onbekend. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door veiligheid, service en duurzaamheid.

In 2004 is SkyLift opgericht door Hilke Hoekstra, Eric Buitenhuis en Dimitri van Hensbergen. Alle drie hebben zij een achtergrond in de liftenbranche. Ook liepen ze alle drie tegen hetzelfde probleem aan: de service in de liftenbranche kan én moet anders. Deze gedachte werd omgezet in een missie en vormt daarmee de basis van SkyLift. SkyLift is een service onderneming waarbij kwaliteit en service met elkaar in verbinding staan.

Service to make you smile!
In de afgelopen jaren is ons medewerkers aantal gegroeid tot maar liefst 250 mensen en SkyLift groeit nog steeds. Tegenwoordig zijn onze monteurs door het hele land te vinden. Het succes van SkyLift is het feit dat onze dienstverlening gericht is op service, kwalitatief hoogstaand en duurzaam werk. Wij behouden het goede en vervangen alleen het noodzakelijke!