Winnaars SkyLift LeverancierAwards 2024 - Skylift

Winnaars SkyLift LeveranciersAwards 2024

Iedere dag zetten meer dan 250 SkyLifters zich met hart en ziel in om liften te laten draaien. Maar ook honderden betrouwbare en vakkundige leveranciers dragen bij aan deze missie. Zij zijn onmisbare schakels voor de bedrijfszekerheid van onze liften en de continuïteit van onze organisatie. Om hen te bedanken voor hun bijdrage organiseerden we op woensdag 17 januari een leveranciersborrel.

Onze jaarlijkse leveranciersevenement kent een vaste traditie en dat is het uitreiken van drie prijzen. Deze kennen we toe aan leveranciers die een uitmuntende prestatie geleverd hebben, structureel excelleren in hun vakgebied of om een andere reden een pluim verdienen. Een interne verkiezing wijst uit welke leveranciers de prijzen in de wacht slepen. Meer dan 90% van de op kantoor werkende SkyLifters bracht de afgelopen weken hun stem uit.

Winnaars LeveranciersAwards 2024

De award voor Lifttechnische Leverancier van het jaar ging naar Wijbenga. Dit van origine meubelmakersbedrijf uit Alphen aan de Rijn is sinds jaar en dag één van onze vaste leveranciers voor liftinterieurs. Bij Wijbenga werken vakmensen en dat zien we terug in ieder interieur van hun hand. We zijn blij met deze trouwe partij die altijd meedenkt om iets bijzonders te maken.

2e plaats: EDNL
3e plaats: Technicon

Soms ontkomen we er niet aan: een onderdeel moet met hoge urgentie van A naar B vervoerd worden. Soms overdag, maar vaak genoeg ook in de avond of ’s nachts. Hardenberg Koerier is één van de bedrijven die wij blind kunnen vertrouwen. Een overweldigende meerderheid van de stemmen bevestigde dit. Voor het tweede jaar op een rij mochten zij de Dienstverlenersaward in ontvangst nemen.

2e plaats: ANSO Lift- en roltrapreiniging
3e plaats: Noodliften.nl

Een beeld kan meer zeggen dan duizend woorden. De Leveranciersprijs Facilitair ging daarom naar een leverancier die zelf nooit in beeld is, maar SkyLift al wel bijna tien jaar lang in beeld brengt. Ziet u een foto van SkyLift? De kans is groot dat deze door fotograaf Maaike Appels is geschoten. Met gevoel voor stijl, compositie en een hoge kwaliteitseis weet zij SkyLift altijd op de juiste manier in prachtige foto’s te vangen.

2e plaats: De Elstar Catering
3e plaats: Showdesign

Winnaars, van harte gefeliciteerd!
Deel dit bericht