SkyLift Liftonderhoud - Gebouw - Beheerder - Skylift

Of het nu gaat om een V.v.E. of een kantoorgebouw. Als geen ander snapt SkyLift de gezamenlijke verantwoording ten aanzien van de gebruikers én de eigenaar van de lift. Expertise in alle merken liften, zeer gunstige tarieven, ontzorgen en plezierig partnership. Dat is waar onze dienstverlening om draait.

Klanttevredenheid

Of het nu gaat om accurate administratie, tijdige meerjarenbegrotingen, het verhelpen van een storing, standby-dienst bij verhuizingen, assistentie bij een brandmelder test, opvolgen van speciale toegangsprotocollen of actuele managementinformatie. U kunt altijd rekenen op onze snelle en vriendelijke servicedienst. Een belletje of email aan uw vaste contactpersoon is voldoende. Als u meer liften in beheer heeft is het zinvol om periodiek overleg te hebben met uw vaste contactpersoon. Zo houden we gezamenlijk focus op klanttevredenheid!

Duurzame besparingen

Wij vinden dat een lift een gebouwleven mee kan gaan. Goed onderhoud en van tijd tot tijd vervangen van noodzakelijke componenten is voldoende. Hierbij zoeken we bij voorkeur naar besparende oplossingen die de onderhoudsintensiteit, het energieverbruik en de toekomstige exploitatiekosten verlagen. Om grip te krijgen op toekomstige kosten, helpen wij u graag aan een meerjarenbegroting gebaseerd op de conditie van de lift.

Proactief samenwerken

Vragen die in de dagelijkse praktijk aan bod komen: ‘Hoe gaan we om met leegstand of verkoop van een pand? Is het mogelijk om voor mijn klanten collectieve afspraken te maken? Er is geen budget, kunnen jullie iets voor ons betekenen? Het onderhoud zit bij een andere partij, hebben jullie een goedkopere oplossing?’ In een goede samenwerking zoeken wij graag de win-win voor uw klant en denken we graag mee in praktische oplossingen.

Kwik-Lift

Geen onderhoudscontract bij SkyLift? Wij helpen u toch! Met onze Kwik-Lift formule bieden wij betaalbare goedgekeurde alternatieven voor vrijwel alle lift-technische werkzaamheden. Zonder de verplichting van een onderhoudscontract! U kunt gewoon bij uw bestaande onderhoudsfirma blijven indien u dat wenst. Wij zorgen voor een juiste oplossing en garanderen 100% tevredenheid.

Service to make you smile

  • SkyLift is thuis in alle merken liften en 24/7 in de buurt met de juiste kennis en de juiste onderdelen.
  • Uw vaste contactpersoon is volledig op de hoogte van de gemaakte afspraken en denkt proactief mee.
  • Wij nemen de tijd om goed onderhoud uit te voeren, netjes verspreid over het jaar.
  • Onze monteurs werken volgens de instructies die gelden binnen een gebouw.
  • Via MySkyLift op onze website, emailberichten of uw eigen portal houden wij u op de hoogte.Heeft u een onderhoudscontract bij een andere partij? Vraag vrijblijvend een second opinion aan!

Offerte aanvragen?

Bent u benieuwd wat SkyLift voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in. Binnen twee werkdagen wordt er contact met u opgenomen. Heeft u aanvraag spoed? Bel dan naar (088) 505 15 03.

Ik heb kennis genomen van de Privacy Verklaring van SkyLift

Services

Waarom SkyLift

Betrokken
Betrouwbaar
Besparend
Meer over SkyLift
Referentie