SkyLift op Interlift 2023: Verbinding, Innovatie & Gezelligheid - Skylift

SkyLift op Interlift 2023: Verbinding, Innovatie & Gezelligheid

Om het jaar transformeert het Duitse Augsburg in de maand oktober van gedaante. De Beierse stad verandert voor één week lang in ‘Lift City’, vanwege de komst van Interlift. Interlift is één van 's werelds grootste en meest toonaangevende vakbeurzen op het gebied van lifttechnologie en trekt meer dan 25.000 bezoekers uit heel de wereld.

Interlift biedt een breed scala aan exposanten die producten en diensten aanbieden, variërend van lifttechnologie en componenten tot (digitale) oplossingen voor onderhoud en modernisering. Daarom bezoekt SkyLift iedere editie van de beurs. Vorige week, van dinsdag 17 oktober tot en met vrijdag 20 oktober, vond de editie van 2023 plaats. Met een delegatie van bijna veertig personen, verdeeld over diverse dagen, trokken wij ook dit jaar weer naar Duitsland.

Contact met (internationale) leveranciers

Op Interlift spreken we met de leveranciers die ons dagelijks voorzien van liftonderdelen en maken we kennis met nieuwe potentiële partners. Het merendeel van onze leveranciers komt niet uit Nederland en Interlift biedt de gelegenheid om het merendeel van hen in korte tijd persoonlijk te spreken.

Nieuwe innovaties en ontwikkelingen

De liftindustrie evolueert snel, en we willen ervoor zorgen dat we bijblijven. Op Interlift laten we ons bijpraten over de meest recente ontwikkelingen en innovaties binnen de branche.

Op zoek naar specifieke technische oplossingen

Dagelijks vertrouwen klanten op ons om hun liften te repareren en/of moderniseren. Lifttechniek is continu in ontwikkeling en de daarvoor benodigde oplossingen voor reparatie of modernisering ook. Met een aantal specifieke vraagstukken ‘onder de arm’ zochten we op Interlift naar (producttechnische) oplossingen.

Kortom: ons bezoek aan Interlift 2023 was waardevol, succesvol én gezellig. We kijken terug op een geslaagde editie en kijken ernaar uit om in 2025 opnieuw van de partij te zijn.

Deel dit bericht