H&K Lift Quality wordt SkyLift: twee liftspecialisten bundelen krachten - Skylift

H&K Lift Quality wordt SkyLift: twee liftspecialisten bundelen krachten

SkyLift neemt de aandelen van H&K Lift Quality over. De twee merkonafhankelijke liftspecialisten gaan samen verder onder één naam: SkyLift. De samenvoeging van de twee bedrijven, die in het laatste kwartaal van 2023 gefaseerd plaats vindt, is een strategische win-win situatie die beide partijen voordelen biedt.

De beslissing om deze twee bedrijven te verenigen is een logische stap. Ferry Krebber, directeur H&K Lift Quality, legt uit: “H&K was al enige tijd op zoek naar een partner om de continuïteit van haar organisatie naar de toekomst toe te borgen. In SkyLift vond zij een bedrijf met een sterk overeenkomende bedrijfscultuur.”

Menselijke meerwaarde

Met het samengaan van de twee bedrijven komen er geen banen te vervallen. Pieter Jan Kraaima, algemeen directeur van SkyLift, legt uit: "De expertise van het H&K personeel is van grote waarde. Voor iedere medewerker is er een passende plek binnen onze organisatie. Een plek waar hij of zij zich thuis voelt." Na de integratie worden beide bedrijven aangestuurd vanuit het SkyLift hoofdkantoor in Barneveld.

Impact voor klanten

Voor klanten van H&K Lift Quality verandert er in principe niets. De service blijft doorgaan op het hoge niveau dat zij gewend zijn. Op termijn zullen zij een andere naam op en rondom de lift gaan zien. Ook kan het zijn dat een lift een andere onderhoudsmonteur krijgt toegewezen. Tijdens de overgangsperiode wordt er uitgebreid tijd besteed aan het informeren (en eventueel bezoeken) van klanten.

Gefaseerd integratieproces

De samenvoeging van H&K Lift Quality in SkyLift zal gefaseerd plaatsvinden, onder begeleiding van Dimitri van Hensbergen, commercieel directeur van SkyLift. Het doel is om het proces tegen het einde van het jaar te voltooien. Gedurende deze periode zullen klanten, medewerkers en leveranciers van beide bedrijven wanneer nodig geïnformeerd worden over eventuele veranderingen die invloed op hen hebben.

Vragen

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Dimitri van Hensbergen (06 55 73 12 12 of dhe@skylift.nl) of Ferry Krebber (06 54 34 04 40 of fkr@hk-liftquality.nl).

Deel dit bericht