Werken bij Skylift - Skylift

Werken bij Skylift

Zit je in de techniek? Je kennis en kunde is in trek bij veel bedrijven. Vaak hoef je niet lang te zoeken om ergens aan de slag te kunnen. Maar hoe weet je zeker dat je de beste keuze maakt? Kies je voor het bedrijf waar je met boeiende techniek en klanten te maken krijgt, het bedrijf waar jezelf kunt ontwikkelen, degene met de beste arbeidsvoorwaarden, of… vind je dit allemaal belangrijk?

Investeren in elkaar
Jouw kennis en vaardigheden brengen ons als organisatie verder. Daarom investeren wij graag in jou. Niet alleen met een mooi salaris, maar ook door middel van opleidingen, de nieuwste tools, werken op uitdagende projecten en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wenst. Persoonlijke groei en kansen om je carrière te ontwikkelen staan bij ons centraal. Benieuwd wat we daarmee bedoelen? Jort, Matthijs en Haron vertellen jou graag waarom zíj voor SkyLift hebben gekozen.

Kom eens kennismaken
We maken graag kennis met je, ook als je niet direct wilt solliciteren. Kom gerust langs als je wat meer wilt weten over ons mooie vakgebied en het leukste liftservicebedrijf van Nederland. Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Neem contact op met Sieme Vredenberg via 088 505 1 541 of svr@skylift.nl.