SkyLift Nieuwjaarsnetwerkbijeenkomst 2019 - Skylift

SkyLift Nieuwjaarsnetwerkbijeenkomst 2019

Op donderdag 24 januari organiseerden we onze nieuwjaarsnetwerkbijeenkomst. We kijken terug op een geslaagde middag, die mede door de aanwezigheid van meer dan 200 klanten en leveranciers een groot succes was!

Gezonde gebouwen
Het jaar 2019 is op het moment van schrijven ruim een maand oud. Hoe staat het met uw goede voornemens? U zal niet de eerste zijn die het voornemen heeft (of had) een gezondere levensstijl aan te wenden. Met dit in het achterhoofd nam Omgevingspsycholoog Joren van Dijk ons mee in de wereld van ‘Gezonde gebouwen’. De presentatie is hier te downloaden.

In de lezing kwam het onderwerp nudging aan bod; kleine duwtjes om gedrag te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan het nepvliegje in urinoirs of aan Holle Bolle Gijs in de Efteling, die mensen stimuleert om afval in de prullenbak te gooien. Bij SkyLift zijn we groot voorstander van bewust liftgebruik. De lift zit niet voor niets in veel gebouwen, maar de trap is nog altijd het gezondste middel om naar boven of beneden te gaan. En daarom gaven we alle bezoekers het SkyLift Pak-de-trap Pakket mee; een set vloerstickers om de trap pand op ludieke wijze onder de aandacht te brengen. Heeft u ook interesse in het SkyLift Pak-de-Trap Pakket? U kunt gratis een exemplaar aanvragen.

SkyLift Leveranciers Awards
Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te blijven zijn wij iedere dag weer afhankelijk van goede en betrouwbare leveranciers. Een jaarlijkse traditie waar wij daarom veel waarde aan hechten is het uitreiken van de SkyLift Leveranciers Awards. Ook dit jaar weer waren er winnaars in vier categorieën:

Leverancier van het jaar: Lift Demontage Nederland
Leveranciersaward Facilitair: SIS automatisering
Dienstverlener van het jaar: Van Renselaar Koerier
Aanmoedigingsprijs: Pezarro Betimmeringen

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Deel dit bericht