Maak stappen! - Skylift

De lift zit natuurlijk niet voor niets in veel gebouwen, maar de trap is nog altijd de meest gezonde manier om naar boven of beneden te gaan. Bij SkyLift geldt: wordt uw lift weinig gebruikt, dan zijn ook de liftkosten laag. En dat is weer gezond voor uw portemonnee. Dus pak de trap en bespaar op uw lift!


De levensduur van een lift wordt sterk beïnvloed door het gebruik. Dat klinkt logischer dan dat het in praktijk is. Van veel liften is namelijk niet exact bekend hoe vaak deze worden gebruikt en wat dit betekent voor de vervangingstermijn van onderdelen. Dit verandert met SkyLift L!VE: liftonderhoud op basis van het gebruik van uw installatie.Wij hechten er veel waarde aan om kennis te maken met u, uw lift en de omgeving daarvan. We geven u tijdens onze eerste kennismaking uitgebreid toelichting over gebruiksafhankelijk onderhoud door middel van SkyLift L!VE.

Na ons bezoek maken we een theoretische bepaling van het aantal ‘ritten’ van uw liftinstallatie, de conditie en het onderhoudsprogramma dat wij adviseren. Vervolgens ontvangt u ons voorstel voor het liftonderhoud met prijzen, besparingsmogelijkheden én het Pak-de-Trap Pakket!

Na uw opdracht gaan we aan de slag. Uw lift wordt onderhouden volgens onze hoge kwaliteitsstandaard en het vooraf afgesproken aantal visites. We voorzien uw installatie van het SkyLift L!VE monitoringssysteem. Hiermee zijn wij in staat om het aantal ritten te meten. Ook houden we op afstand de bedrijfsgang in de gaten en grijpen we in wanneer dit nodig is. Het toekomstige onderhoudsprogramma van de lift krijgt hierdoor meer definitieve vorm.

Na zes maanden meten we de eerste resultaten en brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. U ontvangt een meerjarenonderhoudsplan voor de lift en een besparingsvoorstel voor het onderhoud. Hierbij krijgt u van SkyLift de garantie dat de onderhoudskosten nooit hoger zullen worden dan door ons ingeschat in ons voorstel.

Benieuwd geworden naar gebruiksafhankelijk onderhoud en het kosteloze Pak-de-Trap Pakket? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u alvast stellen.

Ik heb kennis genomen van de Privacy Verklaring van SkyLift