Goede service door goede leveranciers - Skylift

Goede service door goede leveranciers

Dagelijks worden wij als SkyLift ondersteund door een groot aantal leveranciers. Allemaal dragen zij op hun eigen manier bij aan het succes van SkyLift. In deze uitdagende tijd (de afgelopen coronajaren en alle uitdagingen op het gebied van materiaallevering) is het belangrijker dan ooit om warme relaties te hebben met waardevolle partners. Vrijdag 24 juni, een dag na onze Haring & Meer Party, nodigden wij al onze leveranciers uit voor een gezellige middag met elkaar.

Deze middag werden enkele leveranciers specifiek in het zonnetje gezet; zij wonnen één van de felbegeerde SkyLift leveranciersawards. Traditiegetrouw reiken wij deze ieder jaar uit aan leveranciers die, op welke manier dan ook, een stapje extra zetten voor SkyLift. De winnaars worden democratisch gekozen. Onze medewerkers brengen hun stem uit op kandidaten die wat hen betreft een pluim verdienen.

MTA (Metaal Techniek Apeldoorn) kwam als Leverancier van het jaar uit de bus. MTA is een specialist waarop wij kunnen vertrouwen voor alles wat met metaalbewerking te maken heeft. Schakelkasten, frames voor liftmachines, afschermingen voor leidwielen…MTA maakt het allemaal. Eervolle vermeldingen in deze categorie waren er voor Liftinstituut (2e plaats) en EDNL (3e plaats)

Bijna dagelijks komt het voor dat een liftonderdeel met spoed vanuit ons magazijn naar een lift moet. Een lift mag tenslotte niet stilstaan. Voor dit spoedtransport kunnen wij dag en nacht vertrouwen op meerdere koeriersbedrijven. Massaal werd er dit jaar gestemd op Van Hardenberg Koerier. Een talentvolle ‘nieuwkomer’ die binnen een jaar bewees van grote dienst te zijn en daarmee bekroond werd tot Dienstverlener van het jaar. De tweede en derde plaats waren voor Technicon en DVG Service.

SkyLift groeit hard en eigenlijk altijd zijn wij wel op zoek naar nieuw talent. In de zoektocht naar nieuwe SkyLifters konden wij het afgelopen jaar (onder andere) vertrouwen op de goede diensten van YER. Het grote aantal medewerkers dat op hen stemde is hier het bewijs van, want deze nieuwe leverancier ging ervan door met de Leveranciersaward Facilitair. Arval en Exite ICT volgden op korte afstand met een tweede en derde plaats.

We feliciteren alle winnaars met hun prestatie! En uiteraard dagen we hen uit om hun titel komend jaar weer te verdedigen.

Deel dit bericht