Werken bij SkyLift: "lekker bezig met mijn lifthobby" - Skylift

Werken bij SkyLift: "lekker bezig met mijn lifthobby"

Vandaag geven we het woord aan Remco Walen, hoofdmonteur Modernisering bij SkyLift: “Ik ben mijn carrière begonnen in de vliegtuigindustrie en heb onder andere bij Defensie aan F-16’s mogen sleutelen. Door reorganisaties en bezuinigingen ben ik bij een liftbedrijf aan de slag gegaan en heb ik stap voor stap het liftenvak onder de knie gekregen.

Ik kan nu wel zeggen dat het moderniseren van liften echt mijn hobby is geworden en ik ben blij dat ik lekker daarmee bezig kan zijn bij een leuk bedrijf. Wat mij enorm aanspreekt is de technische veelzijdigheid van het vak. De combinatie van elektrische, hydraulische en mechanische techniek komt bij iedere klus wel aan bod. En iedere keer op een andere wijze. Bij een liftmodernisering is iedere lift en iedere situatie weer anders. Het verveelt daarom nooit.

Werk dat er toe doet

Voor veel mensen is de lift heel belangrijk om naar buiten te kunnen gaan. Ik vind het echt heel gaaf als mensen na onze modernisering een totaal nieuwe ervaring hebben in de lift. Dat de lift comfortabel loopt, minder geluid maakt en geen storingen meer heeft. Omdat we dagelijks in de buurt werken van de liftgebruikers krijgen wij de leukste reacties (en bakjes koffie, soms met koek zelfs).

Teamprestatie

Door de jaren heen heb ik bij meerdere liftbedrijven in de keuken kunnen kijken. Wat ik bij SkyLift heb ervaren is dat werken in een team super belangrijk is. Ik vind het heel prettig om de ruimte te krijgen om naar beste inzicht de dagelijkse technische uitdagingen aan te pakken. En als het nodig is wil ik maximaal kunnen rekenen op de ondersteuning van mijn collega’s. Essentieel, zeker als de druk op de ketel staat. Het is iedere keer een teamprestatie die we neerzetten”

Werken bij SkyLIft

Wil jij meer weten over Werken bij SkyLift? Wat de functie van Hoofdmonteur inhoudt? Of hoe je het vak kunt leren als Tweede monteur? We vertellen je graag meer. Bekijk onze Werken bij SkyLift pagina eens, of neem direct een kijkje bij onze vacatures.

Deel dit bericht