Terugblik Nieuwjaarsborrel 2020 - Skylift

Terugblik Nieuwjaarsborrel 2020

Op 23 januari openden we 2020 met onze klanten tijdens onze Nieuwjaarsborrel. Met als thema ‘Werk in uitvoering’ namen we onze bezoekers mee in de wereld van lift(om)bouw. Mede met hulp van diverse toeleveranciers was ons pand voor de gelegenheid omgetoverd tot een ware bouwplaats.

Centraal stond onze nieuwe oplossing voor het leveren van nieuwe liftinstallaties: de Woningcorporatie Lift. SkyLift heeft speciaal voor (en in samenwerking met) de woonsector deze robuuste, duurzame en levensloopbestendige liftinstallatie ontwikkeld. Linda Rebel van Portaal, één van de ketenpartners, ging tijdens een boeiende presentatie in het belang van merkonafhankelijkheid en de effecten hiervan op gebruikerstevredenheid en exploitatiekosten.

Ook werden tijdens de bijeenkomst onze Leveranciersawards uitgereikt, naar goed SkyLift gebruik. Deze eer ging dit jaar naar:

Leverancier van het jaar: Pezarro Betimmeringen B.V.
Leveranciersaward Facilitair: Nijst Software Engineering B.V.
Dienstverlener van het jaar: Korver B.V.
Aanmoedigingsprijs: Kool Elevator Parts

Alle winnaars nogmaals van harte gefeliciteerd.

Bent u benieuwd naar onze Woningcorporatie Lift? Download hier onze brochure of neem contact op met één van onze adviseurs. We praten u graag bij.

Deel dit bericht