Nieuwe liften voor GoedeStede - Skylift

Nieuwe liften voor GoedeStede

Dubbel feest bij Woningstichting GoedeStede in Almere. In de laatste maand van 2020 werden er twee compleet nieuwe liften opgeleverd in de panden aan de Vincent van Goghstraat en de Rembrandweg. Dankzij deze hoogwaardige universele liften zijn de huurders van de woningstichting de komende jaren verzekerd van gegarandeerd verticaal transport. GoedeStede koos voor de Woningcorporatie Lift van SkyLift; een volledig universele liftinstallatie van hoge kwaliteit.

De Woningcorporatie Lift is de oplossing van SkyLift voor het plaatsen van een nieuwe liftinstallatie. Ontwikkeld in samenwerking met woningcorporaties, maar geschikt voor iedere gebouweigenaar die geen compromissen wil sluiten als het gaat om kwaliteit. De Woningcorporatie Lift is modulair samen te stellen uit marktvrije hoofdcomponenten. Dat maakt het mogelijk om voor ieder type gebouw (en bewoners) een perfect aansluitende lift te plaatsen. Bij de nieuwe liften van GoedeStede werd er gekozen voor een LiftEquip machine, Kollmorgen besturing, Selcom deuren en Schaefer knoppen.

Lage exploitatiekosten
Al meer dan tien jaar onderhoudt SkyLift een groot aantal installaties van GoedeStede. In de samenwerking is sinds jaar en dag adviseur Bureau Veritas Riskcontrol betrokken. Adviseur Hans Kers legt uit waarom GoedeStede bewust koos voor twee marktvrije nieuwe liften: “De combinatie van hoogwaardige componenten en goed onderhoud zorgen ervoor dat de exploitatiekosten laag blijven. Daardoor verdient de eigenaar de investering op termijn weer terug. Daarnaast is het voor GoedeStede prettig dat ieder onderdeel van de lift universeel en vrij op de markt verkrijgbaar is. Zo zijn zij in de toekomst niet gebonden aan één leverancier.”

Meer informatie en contact
Heeft u interesse in onze Woningcorporatie Lift of wenst u meer informatie? Neem contact op met één van onze adviseurs. We praten u graag vrijblijvend bij. Ook kunt u onze brochure downloaden.


Deel dit bericht