SkyLift Nieuwjaarsnetwerkborrel - Woensdag 24 januari 2018 - Skylift

SkyLift Nieuwjaarsnetwerkborrel - Woensdag 24 januari 2018

SkyLift wenst u het allerbeste toe voor 2018! Wij nodigen u van harte uit om het nieuwe jaar op frisse en inspirerende wijze te starten tijdens de SkyLift Nieuwjaarsnetwerkborrel op 24 januari 2018. De middag staat volledig in het teken van innovatie.

Ontvangst – vanaf 14:30 uur

Wake-up call – 15:00 uur tot 16:00 uur
Inspiratie verzekerd tijdens de energieke duo-presentatie van Fountainheads. Waarom is innoveren belangrijk en hoe ziet uw innovatieagenda voor 2018 er uit? In sneltreinvaart geven Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman een actueel overzicht over uiteenlopende trends en ontwikkelingen.

Elevator pitch – 16:15 uur tot 17:00 uur
Midden in het pand van SkyLift bevind zich een liftput; een ideale plek voor een ‘elevator pitch!’ Meerdere frisse innovaties/ideeën komen voorbij in korte pitches, waaronder: gedeelde mobiliteit en pop-up gardens. Aan u de vraag welke pitch het meest interessant is. Wilt u zelf uw innovatie delen? Neem dan gerust contact met ons op!

Het draait om inspiratie opdoen en het delen van kennis. Ook wordt er aandacht besteed aan onze leveranciers, essentieel voor onze dienstverlening, tijdens de uitreiking van SkyLift Leveranciers Awards. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden
U kunt hiervoor het e-mailadres uitnodiging@skylift.nl gebruiken. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via 088 505 15 86. Kunt u bij uw aanmelding aangeven wie er mee komen? Alvast dank daarvoor.

We zien ernaar uit u te ontmoeten op 24 januari.

Deel dit bericht