SkyLift Haring & Meer Party 2018 - Skylift

SkyLift Haring & Meer Party 2018

We nodigen u, op woensdag 20 juni vanaf 15:00 uur, van harte uit voor onze Haring & Meer Party! Tijdens de Haring & Meer Party is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken én te genieten van het welbekende visje. Uiteraard is er ook een groot aanbod van andere vers bereide delicatessen.

We laten u niet alleen voor de Hollandse Nieuwe naar Barneveld komen. U kunt de middag beginnen met een ‘voorgerecht’; in ons voorprogramma heeft u de keuze uit twee interessante workshops. Het voorprogramma start om 14:00 uur.

Keuzeworkshop 1: Resultaatgericht samenwerken in de vastgoed- en corporatiesector
Wij streven er naar om als een collega aan tafel te zitten en merken dat deze zienswijze een toenemende wens vervult van onze opdrachtgevers.In samenwerking met Liftintermediair organiseerde SkyLift op 17 mei een ‘Round Table’-kennissessie, met het thema “Ketensamenwerking”. Een uiterst interessante middag, die vroeg om een vervolg!

Daarom kunt u op 20 juni deelnemen aan deze unieke workshop Ketensamenwerking en Resultaatgericht Samenwerken. Een aanrader, zeker voor geïnteresseerden uit de vastgoed- en corporatiesector.

Bouw- en renovatieprojecten zijn vaak onnodig duur door fouten en faalkosten. Vaak zijn deze fouten te wijten aan teveel scheiding tussen ontwerp en uitvoering, matige product- en processtandaardisatie en een focus op de laagste prijs tijdens inkooptrajecten. Door de toepassing van Ketensamenwerking en Resultaatgericht Samenwerken kunnen deze kosten echter voorkomen worden én kan de behoefte van de uiteindelijke gebruiker of huurder beter worden ingevuld!

Tijdens deze workshop gaan Marcel Noordhuis (RijnConsult / Nyenrode) en Hank Herfkens (Vastgoedmanager en RGS deskundige) met u in gesprek over de voordelen van Ketenregie en Resultaatgerichte Samenwerking.

Keuzeworkshop 2: Is uw VvE klaar voor de toekomst?
Als VvE bestuur is het een hele kunst om uw gebouw ‘toekomstproof’ te houden. Bij vervangingswerkzaamheden bent u vaak bezig met het in stand houden van de zaken die al aanwezig zijn. Soms is er echter meer nodig om uw pand klaar te maken voor de toekomst. Denk daarbij bijvoorbeeld aan isolatie, duurzame installaties en elektrisch rijden. Gerard Groenendijk, bouwkundig adviseur van VvE Belang, geeft u diverse praktische handvatten en tips om voor te sorteren op de toekomst.

Bent u niet in gelegenheid deze workshop bij te wonen? Geen nood, (een gedeelte van) deze onderwerpen zal dit najaar ook worden besproken tijdens de informatiebijeenkomsten van VvE Belang.

Bent u erbij?
Graag vernemen wij wie wij mogen verwelkomen en of u wilt deelnemen aan één van de keuzeworkshops in het voorprogramma. U kunt dit doorgeven via uitnodiging@skylift.nl.

We hopen u woensdag 20 juni te mogen verwelkomen!

Deel dit bericht