Haring & meer Party 2018 - Bedankt! - Skylift

Haring & meer Party 2018 - Bedankt!

Overdaad aan zon, heerlijke verse haring en bovenal goed gezelschap. Alle juiste ingrediënten waren aanwezig voor een zeer geslaagde Haring & Meer Party, op woensdag 20 juni 2018.

Voor circa zestig geïnteresseerden startte de middag met een voorprogramma. Om voor ieder wat wils te kunnen bieden was er keuze uit twee interessante workshops.

Klaar voor de toekomst?
Gerard Groenendijk van VvE Belang was dit jaar weer aanwezig om ‘onze’ Verenigingen bij te praten over alle trends en actualiteiten in VvE-land. Specifiek stelde hij zijn toehoorders de vraag of zij klaar zijn voor de toekomst. Actuele thema’s als laadpunten voor elektrische voertuigen, isolatie en warmtemanagement kwamen voorbij. Heeft u de presentatie niet bij kunnen wonen? De presentatie is hier te downloaden.

Klaar zijn voor de toekomst. Bij SkyLift kennen we als geen ander het belang hiervan. Een mooi voorbeeld daarvan is onze eerste volledig marktvrije lift, die we dit jaar opleverden. Ook zijn we klaar voor de toekomst door middel van een high-end monitoringssysteem, waarmee we momenteel een proef draaien. Hiermee kunnen we een onderhoudsprogramma samenstellen op basis van het daadwerkelijke gebruik van een liftinstallatie.

Ketenregie en Resultaatgericht Samenwerken (RGS)
Een gevarieerd gezelschap beslissers in de vastgoed- en corporatiesector verdiepten zich in ketenregie en resultaatgericht samenwerken; een boeiende duo-presentatie van Hank Herfkens (RGS deskundige) en Marcel Noordhuis (ketenregie-expert).

Hank Herfkens zette in zijn presentatie “de kracht van de juiste vraag” centraal, oftewel: Wat willen als woningcorporatie of vastgoedontwikkelaar nu écht bereiken op sociaal, technisch, economisch vlak. Zijn conclusie: Kom tot de juiste vraagdefinitie samen met de juiste partners. Marcel Noordhuis ging vervolgens in op de vraag: hoe zet je dan een krachtige organisatie op waarin samenwerkende strategische ketenpartners daadwerkelijk tot (faal)kostenreductie en verhogen van klanttevredenheid komen.

Bij SkyLift vinden we het belangrijk om ‘verder te kijken dan de liftschacht’. We willen bij onze opdrachtgevers als collega aan tafel zitten en actief de samenwerking opzoeken. Ketenregie en Resultaatgericht Samenwerken passen daar wat ons betreft zeer goed in.

Haringparty
Na een welkomstwoord van directeur Pieter Jan Kraaima was het de hoogste tijd om met elkaar de Hollandse Nieuwe, of één van de vele andere lekkernijen, te proeven. We willen al onze klanten en relaties bedanken, die weer de moeite hebben genomen om af te reizen naar Barneveld. Graag tot ziens op de volgende editie van de SkyLift Haring & Meer Party!

Deel dit bericht