Gefeliciteerd Corendon! - Skylift

Gefeliciteerd Corendon!

Wie afgelopen weekend de krant opensloeg kan 'm niet gemist hebben… de jumbojet die de A9 overstak om op zijn eindbestemming te ‘landen’. De Boeing 747 gaat zijn pensioen vieren in de tuin van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Met deze spectaculaire blikvanger komt er een einde aan een indrukwekkend transformatieproces.

Binnen één jaar tijd werd het voormalig pand van Sony aan de Schipholweg in Badhoevedorp volledig omgetoverd tot het grootste hotel van de Benelux. Het complex bevat meer dan 680 kamers, een ruim aanbod aan vergaderfaciliteiten en diverse restaurants en bars.

Tijdens de transformatie moderniseerde SkyLift vier liftinstallaties binnen het hoofdgebouw van Corendon Village. Ook werd er één volledige nieuwe liftinstallatie geïnstalleerd. De speerpunten in het project waren probleemloze exploitatie voor de komende decennia en de toepassing van hoogwaardige en vrij verkrijgbare onderdelen.

We feliciteren Corendon van harte met deze bijzondere prestatie en wensen de organisatie een succesvolle hotelexploitatie toe!

Deel dit bericht