SkyLift - Afscheid Hilke Hoekstra – Haring & Meer Party 2017 - Skylift

Afscheid Hilke Hoekstra – Haring & Meer Party 2017

Woensdag 21 juni vindt traditiegetrouw onze Haring & Meer Party plaats op ons eigen terrein in Barneveld. Dit jaar is ons programma nét iets specialer dan andere jaren; we nemen namelijk afscheid van onze algemeen directeur Hilke Hoekstra. Op 21 juni zetten we hem feestelijk in het zonnetje. U bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn!

Voorprogramma “Niet in zicht, maar wel in beeld” (14:00 uur- 15:00 uur)

Voorafgaande aan de Haringparty is er een voorprogramma dat om 14:00 start. Gerard Groenendijk van VvE belang neemt u mee op reis langs alle ‘onzichtbare delen’ van uw woningcomplex of kantoor. Bent u zich bijvoorbeeld bewust van de conditie van uw lift, de afvoerkanalen en gas- en elektriciteitsleidingen? Achterstallig onderhoud aan deze ‘verborgen installaties’ kan voor onaangename verrassingen zorgen. Tijdens deze interactieve seminar leert u deze situaties te voorkomen. Een must voor iedere gebouwbeheerder of VvE-bestuurder.

Afscheid Hilke Hoekstra & Haringparty (vanaf 15:00 uur)

Vanaf 15:00 is het tijd om samen de Hollandse Nieuwe te proeven. Geen trek in haring? Geen nood, er is een groot aanbod van andere versbereide lekkernijen. Tijdens de haringparty staan we stil bij het afscheid van Hilke Hoekstra. Als u een cadeau wilt geven, dan stelt Hilke het bijzonder op prijs als u een donatie doet aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Doneren is mogelijk via https://actie.avlfoundation.nl/afscheidhilkehoekst...

Bent u erbij?

Het lijkt ons fantastisch om deze bijzondere dag samen met u te mogen beleven. Aanmelden is mogelijk via het e-mailadres uitnodiging@skylift.nl. Geeft u in uw e-mail aan wie u meeneemt en of u bij het voorprogramma aanwezig bent?

We hopen u 21 juni te mogen verwelkomen!

Deel dit bericht