Stichting Bevordering Bejaardenhuisvesting Soest - Skylift

Stichting Bevordering Bejaardenhuisvesting Soest

Stichting Bevordering Bejaardenhuisvesting Soest Soesterberg

SBBS (Stichting Bevordering Bejaardenhuisvesting Soest) verzorgt de huisvesting voor senioren vanaf 50 jaar, die zelfstandig willen blijven wonen. Een seniorenhuisvester met een warm hart voor haar bewoners. SBBS heeft in elk complex een divers aanbod van faciliteiten, maar de kern draait om zelfstandig wonen met zorg en service. De bewoners kunnen rekenen op goede en betrouwbare diensten, de liftinstallatie is daar een voorbeeld van.

De locatie ‘De Drie Eiken’ is gelegen in het midden van Soesterberg. Het complex, gelegen aan het Dorpsplein, telt 87 appartementen. In 2015 heeft SkyLift liften voor deze locatie twee verouderde liften gemoderniseerd.

De heer Woudt: ‘De bewoners hebben minimale overlast gehad van de werkzaamheden. Er is goed gecommuniceerd over de werkzaamheden. Door deze goede communicatie waren de bewoners goed voorbereid en tevreden over het resultaat. De ervaringen met SkyLift zijn super. Er is niets op of aan te merken aan de service. De liften storen bijna niet en mocht er een lift in storing zijn dan kunnen wij altijd rekenen op de snelle service van de monteur van SkyLift.

Deel dit project

Bekijk ook deze projecten

"Door intensief samen te werken weet je wat je aan elkaar hebt" GoedeStede Bekijk project
'SkyLift is een dienstverlenende onderhoudspartij die haar klant centraal stelt.' NSI Kantoor Bekijk project
'‘De bewoners hebben minimale overlast gehad van de werkzaamheden' Stichting Bevordering Bejaardenhuisvesting Soest Bekijk project