GoedeStede - Skylift

GoedeStede

GoedeStede Almere www.goedestede.nl

Afgelopen week tekenden GoedeStede en SkyLift een nieuwe overeenkomst voor liftonderhoud. De komende jaren zorgt SkyLift als voorkeursleverancier voor betrouwbaar functionerende liften die minimaal storen. De samenwerking, die al sinds 2009 loopt, is daarmee weer voor vijf jaar verlengd. De overeenkomst omvat het periodiek, correctief en planmatig onderhoud aan 50 liftinstallaties in Almere. Ook zijn recent twee nieuwe SkyLift Woningcorporatie Liften in gebruik genomen.

Slimmer samenwerken
Ivo Hoppe, Manager Vastgoed bij GoedeStede, legt uit waarom de corporatie belang hecht aan samenwerkingen met voorkeursleveranciers. “Door intensief samen te werken weet je wat je aan elkaar hebt. We steken liever tijd in slimmer samenwerken en het verbeteren van onze dienstverlening, dan in het uitzetten van aanbestedingen. In de samenwerking met SkyLift staat bijvoorbeeld liftmonitoring van EDNL centraal. Dit biedt op korte termijn meer inzicht in de liften. Op langere termijn zal per lift een onderhoudsprogramma op maat gemaakt kunnen worden waardoor we dus slimmer werken aan een minimalisatie van storingen en dus een maximale liftbeschikbaarheid voor onze huurders.”

Wederzijds vertrouwen
Het is voor SkyLift een mooi compliment om voor GoedeStede weer vijf jaar aan de slag mogen. Dimitri van Hensbergen (General Manager Marketing & Sales): “Het is fijn als er vanuit beide kanten vertrouwen is en dat ook naar elkaar uitgesproken wordt. De verlenging van het contract is daar een mooi voorbeeld van. Nu is het de zaak om kort op de bal te blijven spelen en het serviceniveau dat GoedeStede gewend is te blijven behouden. Want vertrouwen komt tenslotte te voet, maar gaat te paard. Aan het werk dus!”

In het bijzijn van de directe contractbetrokkenen werd er een handtekening onder de stukken gezet. Ook waren twee SkyLift monteurs aanwezig, die dagelijks in en om de liften van GoedeStede aan het werk zijn.


Deel dit project

Bekijk ook deze projecten

"Door intensief samen te werken weet je wat je aan elkaar hebt" GoedeStede Bekijk project
'SkyLift is een dienstverlenende onderhoudspartij die haar klant centraal stelt.' NSI Kantoor Bekijk project
'‘De bewoners hebben minimale overlast gehad van de werkzaamheden' Stichting Bevordering Bejaardenhuisvesting Soest Bekijk project