Rochdale - Skylift

Rochdale

Rochdale Amsterdam www.rochdale.nl

Woningcorporatie Rochdale zorgt er voor dat mensen met een laag inkomen kunnen wonen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer. Met betaalbare woningen van goede kwaliteit bieden zij ruim 80.000 mensen een thuis.

“Voor een woningcorporatie zijn liften een belangrijk aandachtspunt. Alle liften moeten altijd veilig en goed werken en daarnaast moeten wij natuurlijk ook goed op de portemonnee passen. In exploitatiebegroting nemen de liften een prominente plek in en we willen ervoor zorgen dat we in de juiste zaken investeren. Een goed partnerschap met de juiste onderhoudspartijen is daarom van enorm belang”, aldus Aart den Hollander (Adviseur Vastgoed).

“Vorig jaar heeft Rochdale geheel zelfstandig een aanbestedingstraject voor het liftonderhoud doorlopen. Hierbij is, alvorens over prijzen te gaan praten, een voorselectie doorlopen. Er zijn gesprekken gevoerd met de directies van diverse liftbedrijven. Gelijktijdig zijn er ook interviews geweest met onderhoudsmonteurs van deze liftbedrijven bij één van onze regiovestigingen. Dit gaf ons een goed beeld van de visie en het beleid van de kandidaten, maar ook hoe dit uiteindelijk operationeel uitpakt. Uiteindelijk zijn het de mensen in het veld die er voor zorgen dat onze huurders tevreden zijn!

Effectief samenwerken draait in de kern om vertrouwen en korte lijnen. Daarvoor moet je elkaar kennen en weten waar je over praat. Een bedrijfsbezoek bij SkyLift, met diverse complexbeheerders en sociaal beheerders, bleek een goede stap in de juiste richting. We hebben klassikaal een globale lifttraining doorlopen en zijn daarna in een liftschacht gaan kijken om de techniek in praktijk te aanschouwen. Zeer interessant, leuk en functioneel! We hebben ervaren hoe SkyLift de zaak op orde heeft en… Je leert elkaar ook eens op een andere manier beter kennen!”

Deel dit project

Bekijk ook deze projecten

"Door intensief samen te werken weet je wat je aan elkaar hebt" GoedeStede Bekijk project
'Kwalitatieve service met aandacht voor het werk en de klant' Museum Boijmans van Beuningen Bekijk project
'SkyLift is een dienstverlenende onderhoudspartij die haar klant centraal stelt.' NSI Kantoor Bekijk project