Nieuwbouw - Skylift

Nieuwbouw: de Woningcorporatie Lift

De aanschaf van een nieuwe lift is een investering waarvan u mag verwachten dat u er jarenlang profijt van heeft. SkyLift helpt u graag om de juiste investering te maken. Met onze kennis en kunde helpen wij u graag met de keuze van een liftinstallatie die afgestemd is op uw pand en de liftgebruikers. We ontwikkelden hiervoor, samen met de woonsector, een eigen oplossing: de Woningcorporatie Lift. Een robuuste, levensloopbestendige en volledig universele lift die iedere liftenfirma kan onderhouden.


Ontwikkeld met de woonsector

SkyLift heeft speciaal voor, en in samenwerking met, de woonsector een lift ontwikkeld die volledig voldoet aan de eisen en wensen van deze sector. Onze Woningcorporatie Lift beschikt over een robuust ontwerp, duurzame en universele techniek en is levensloopbestendig.

Modulair & marktvrij

Iedere nieuwe lift stellen we samen uit marktvrije componenten. Een belangrijk voordeel is dat onderdelen lang mee gaan. De documentatie en de materialen voor de liftinstallatie zijn voor iedere liftdienstverlener verkrijgbaar en toepasbaar. Deze marktwerking resulteert in lage vervangingskosten. En misschien wel het belangrijkste: u bent niet gebonden aan één leverancier of producent.

De beste keuze bij liftvervanging

Ons product is een uitstekende keuze wanneer u een nieuwe lift wilt plaatsen in een bestaande schacht. Een nieuwe lift bouwen wij volledig op maat, in ieder type schacht. Op die manier zijn we, mede door de vrije componentkeuze, in staat om een optimale lift in ieder type gebouw te plaatsen.

Maatwerk

Iedere nieuwe lift is maatwerk voor ons en het woord maatwerk nemen wij zeer serieus. We ontwerpen met u een optimale liftinstallatie op basis van techniek, esthetica en prijs. Het resultaat is een liftinstallatie die afgestemd is op uw wensen en uw gebouwdoel. Uw SkyLift adviseur helpt u hier graag bij.


Wilt u meer weten over de Woningcorporatie Lift? Download hier onze brochure.Zonder zorgen overstappen

Wilt u vrijblijvend kennismaken met de diensten van SkyLift?

Wij kunnen u helpen met een inspectie van uw lift en een liftrapport. Wanneer u wilt overstappen is het goed om de volgende zaken inzichtelijk te hebben:

  • Welke looptijd heeft uw huidige overeenkomst?
  • Welke voorwaarden zijn er van toepassing?
  • Wat is uw contractdekking (bijv. all-in, uitgebreide service, basis service)?


Neem gerust contact op als deze gegevens niet of moeilijk te achterhalen zijn.

Meer weten?

Stel uw serviceovereenkomst zelf samen!

Wilt u graag volledige inspraak over uw liftkosten? De basis serviceovereenkomst is voor u waarschijnlijk het meest interessant. Bij de uitgebreide serviceovereenkomst worden kleine reparaties en storingen binnen de dekking van de overeenkomst verholpen. U krijgt dus alleen een offerte als er echt iets aan de hand is.

Voor beide overeenkomsten geldt:
U kunt ons online volgen, onze storingsdienst is altijd paraat en grote kosten worden inzichtelijk gemaakt met een meerjarenbegroting.

Meer weten?

Wij regelen de overstap voor u!

Wij verzorgen alles wat nodig is om over te stappen. Denk hierbij aan:

  • In de lift wordt ons storingsnummer kenbaar gemaakt
  • Waar nodig programmeren of vervangen wij het spreekluistersysteem in de lift
  • Uw keurende instantie wordt geïnformeerd
  • Een model opzegbrief die u kunt toezenden aan uw huidige onderhoudspartij.

Uiteraard worden al uw wensen inclusief alle liftinformatie doorgevoerd in onze systemen. Een monteur is daardoor altijd op de hoogte van de werkafspraken, bij wie hij zich moet melden en hoe hij snel bij uw lift kan komen.
Meer weten?

Wilt u meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Ik heb kennis genomen van de Privacy Verklaring van SkyLift