Haron Touzani - Skylift

Haron Touzani

Wie: Haron
Hiervoor werkzaam als: Monteur in de parkeerautomatenbranche
Werkt bij SkyLift sinds: 2017
Functie: Servicemonteur

Vanuit de parkeerautomatenbranche heb ik de overstap gemaakt naar SkyLift. Het werken bij SkyLift vind ik uniek omdat het een jong bedrijf is dat groeit en waarin ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Ook het helpen van klanten en het zorgen voor een glimlach op hun gezicht maakt mijn werk leuk.


Lees het verhaal verder onder de video.
Parkeerautomatenbranche
Ik ben bij SkyLift terecht gekomen vanuit de parkeerautomatenbranche. Het Belgische bedrijf waar ik werkte was gespecialiseerd in parkeerautomaten, slagbomen, camerasystemen en automatische deuren. Doordat de parkeerautomatenbranche mij niet genoeg uitdaging kon bieden, ben ik verder gaan kijken naar een uitdagende baan. Zo ben ik enthousiast geworden over de Lifttechniek en SkyLift.

Vertrouwen van klanten
Tijdens mijn sollicitatiegesprek kwam ik er al snel achter dat SkyLift een jong bedrijf is met veelal jonge werknemers. Ik heb tijdens dat gesprek gevraagd of er een mogelijkheid was voor een meeloopdag. Zo wilde ik een goede indruk van het bedrijf krijgen. Tijdens de meeloopdag viel het mij op dat klanten altijd blij waren als we snel arriveerden bij een liftinstallatie. Het vertrouwen van de klanten in het bedrijf gaf mij een goed gevoel over SkyLift. Na die meeloopdag heb ik besloten de overstap naar SkyLift te maken.

Verschillende facetten van lifttechniek
Als servicemonteur werk ik op heel veel verschillende locaties. Ik kom onder andere in bioscopen, hotels en appartementen. Ook kom ik in aanraking met veel verschillende facetten van de lifttechniek. Er zijn heel veel verschillende soorten liften en systemen en daarom vind ik het belangrijk om intern goed opgeleid te worden. Als servicemonteur moet je je blijven ontwikkelen, omdat je van te voren niet weet welke lift en welk liftsysteem je tegen zult komen.

Meegroeien
Wat het werken bij SkyLift voor mij uniek maakt is de groei die het bedrijf doormaakt. Ik vind het belangrijk om mee te groeien en ik krijg de kans om een goede opleiding te volgen om mezelf verder te ontwikkelen. De lifttechniek zit vol innovatie.

Deel dit bericht

Lees ook deze verhalen

Mathijs van Brummelen

Hiervoor werkzaam als: Bedrijfswagenmonteur bij Defensie
Werkt bij SkyLift sinds: 2010
Functie: Moderniseringsmonteur

Lees verder