15 jaar SkyLift groots gevierd - Skylift

Start jubileumjaar SkyLift groots gevierd

Successen met elkaar vieren is belangrijk. Mede in het kader daarvan organiseerden wij voor onze klanten op 19 juni onze Haring & Meer party. Dit jaar een bijzondere editie vanwege ons 15 jarig jubileum. Ruim 250 klanten vierden het feest samen met ons op een zonovergoten middag.

Vijftien jaren SkyLift liggen achter ons; in die tijd hebben we mogen groeien tot een volwaardige liftdienstverlener met een groot pakket aan producten en diensten. Directeur Pieter Jan Kraaima benadrukte in zijn toespraak dat het vooral belangrijk is om vooruit te kijken. De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo en SkyLift verandert mee. Door ons op de toekomst te richten garanderen we aan onze klanten de beste dienstverlening. De aanstaande uitbreiding van ons kantoor en de ontwikkelingen op het gebied van liftmonitoring zijn daar voorbeelden van.

Lezing Frits Sissing

Iemand die alles weet van gezonde ontwikkeling is Frits Sissing, onze gaststspreker. Frits had een goeie baan bij een zoetwarenfabrikant, maar toch wilde hij eigenlijk iets anders. Sinds zijn vroegste jeugd droomde hij van een carrière in de magische wereld van de televisie. Hij besloot het roer radicaal om te gooien en stapte in een traject waarin mentale vitaliteit een belangrijke hoofdrol heeft gespeeld. De rest is geschiedenis. Frits hield ons een spiegel voor en zette zijn toehoorders op inspirerende wijze aan het denken over hun eigen dromen, verlangens en realisatie van doelen - ook al is het pad daar naar toe hobbelig en vol tegenslagen. Met tips hoe hiermee om te gaan!

We willen al onze klanten en relaties bedanken, die weer de moeite hebben genomen om af te reizen naar Barneveld. Graag tot ziens op de volgende editie van de SkyLift Haring & Meer Party.

Deel dit bericht