Severiano Rodriguez Romero - Skylift

Severiano Rodriguez Romero

Wie: Severiano Rodrigues Romero

Hiervoor werkzaam als: Automonteur
Werkt bij SkyLift sinds: 2013
Functie: Reparatiemonteur

Ik heb een opleiding gevolgd in de autotechniek en geruime tijd gewerkt als automonteur. SkyLift is een prettig bedrijf. Er zit veel afwisseling in mijn werk en ik doe geen dag hetzelfde. SkyLift heeft korte lijnen in de organisatie. Het persoonlijk contact met mijn collega’s en leidinggevende is erg prettig. Bijzonder vind ik dat ik weinig afstand merk tussen monteurs en verkoop. Wat SkyLift ook bijzonder maakt is dat er ook aandacht is voor mensen, bijvoorbeeld het moederdagcadeau. Waar zie je dat nog!?

Lees het verhaal verder onder de video.Autotechniek
Als monteur in de autotechniek miste ik de afwisseling. Ik stond iedere werkdag in dezelfde werkplaats en vaak hetzelfde werk te doen. Op een gegeven moment had ik de auto van binnen en buiten wel gezien en ben ik op zoek gegaan naar ander werk. Ik kwam bij SkyLift terecht.

Iedere dag iets nieuws
Toen ik begon bij SkyLift viel me direct de relaxte sfeer binnen het bedrijf op. Ik was op zoek naar meer variatie in mijn werk en dat heb ik hier zeker gevonden. Iedere dag maak ik wel iets nieuws mee en is geen dag hetzelfde. De ene dag vervang ik de liftbesturing en de dag erna een deuraandrijving. Hydrauliek, elektriciteit en mechaniek: in de lifttechniek kom je al deze vakgebieden tegen.

Geen ervaring
Ik heb een BBL-opleiding in de autotechniek gevolgd en heb uiteindelijk drie jaar bij een autobedrijf gewerkt. Omdat ik geen ervaring had in de lifttechniek ben ik bij SkyLift begonnen als hulpmonteur. Ik ging met een hoofdmonteur mee en die leerde me alles over het vak. Zodra je voldoende ervaring hebt opgedaan in de lifttechniek en je zelfstandig projecten kunt leiden kun je de stap maken naar hoofdmonteur.

Jong en dynamisch bedrijf
In de autotechniek was de afstand tussen de werkplaats en de verkoop goed voelbaar. SkyLift is een jong en dynamisch bedrijf, de werksfeer is hier prettig. Het bedrijf is goed voor de klanten, maar ook voor de medewerkers. Als ik mijn leidinggevende bel heb ik altijd het gevoel dat er naar me geluisterd wordt.

Ik vind het erg leuk dat ik zoveel verschillende plekken in het land bezoek en niet meer iedere dag in dezelfde werkplaats sta. Dat maakt iedere klus weer nieuw en anders.

Deel dit bericht

Lees ook deze verhalen

Jort Stengs

Hiervoor werkzaam bij: Defensie
Werkt bij SkyLift sinds: 2018
Functie: Servicemonteur

Lees verder
Mathijs van Brummelen

Hiervoor werkzaam als: Bedrijfswagenmonteur bij Defensie
Werkt bij SkyLift sinds: 2010
Functie: Moderniseringsmonteur

Lees verder
Haron Touzani

Hiervoor werkzaam als: Monteur in de parkeerautomatenbranche
Werkt bij SkyLift sinds: 2017
Functie: Servicemonteur

Lees verder