SkyLift bezoekt Interlift 2017 - Skylift

SkyLift bezoekt Interlift 2017

Komende week bezoekt SkyLift de internationale beurs Interlift in het Beierse Augsburg. Op deze grootse vakbeurs voor lifttechniek staan dit jaar 570 producenten van universele liften en liftcomponenten. Ook worden er lezingen gegeven door vooraanstaande personen uit de industrie. Met een verwachte opkomst van 20.000 bezoekers vanuit de hele wereld is Interlift één van de grootste internationale vakbeurzen voor liftinstallateurs, onderhoudspartijen, adviseurs en andere geïnteresseerden.

Interlift is the place to be om alles over nieuwe trends, producten of diensten in de internationale liftenbranche te weten te komen. Op Interlift zijn onze vaste leveranciers aanwezig, waaronder Wittur, Arkel, Bohnke + Partners, Schaefer, LiftEquip, Sassi en Hydroware. Ook zullen er voldoende andere leveranciers zijn die hun producten en diensten aan de man zullen brengen.

SkyLift heeft nog enkele toegangskaarten voor Interlift beschikbaar. Indien u hiervoor interesse heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Aanbevelingen

Bezoekt u ook de beurs? We delen graag onze eigen interesses en tips:

  • LiftEquip staat op de beurs (hal 1) met de LEA: Een complete kwaliteitslift, zeer geschikt voor de vervangingsmarkt. Opgebouwd uit universele liftcomponenten, met onder meer een Kollmorgen besturing en een nieuwe maatvriendelijke cabine.

  • De nieuwste oplossingen voor het moderniseren van Kone Greenstar en Otis Gen2 liften. Als we het hebben over de specifieke aandrijving van deze liften, dan bieden bedrijven als Ziehl Abegg (hal 1) en Wittur (hal C) mooie oplossingen. Op dit vlak laten wij ons ook graag verrassen door andere producenten.

  • Wat doen liftproducenten op het gebied van Open Source, IoT en ander cloudoplossingen? En… biedt dit wel of geen meerwaarde voor onze klanten? Is dit de basis voor minder storingen en hogere servicelevels? Onder andere Hydroware (hal 7) en Wittur (hal C) bieden oplossingen op dit gebied aan.

  • De stand van Liftinstituut is (hal 3) een goede ontmoetingsplek, met name richting het einde van de middag. Hier wordt u onder meer bijgepraat over de nieuwste norm NEN-EN 81-20.
Deel dit bericht