Nieuwjaarsnetwerkbijeenkomst op 24 januari 2019 - Skylift

Nieuwjaarsnetwerkbijeenkomst op 24 januari 2019

Het allerbeste toegewenst voor 2019! We nodigen u van harte uit om het nieuwe jaar feestelijk te starten tijdens de SkyLift Nieuwjaarsnetwerkbijeenkomst op 24 januari 2019. We nodigen al onze klanten en relaties van harte uit.

Het programma in vogelvlucht:

15:00 uur: ontvangst

16:00 uur: Lezing - Gezonde gebouwen
Een gezondere levensstijl als goed voornemen voor 2019? Mis deze lezing van omgevingspsycholoog Joren van Dijk dan zeker niet. We verkennen de mogelijkheden die gebouwen en ruimtes bieden om gezond gedrag te bevorderen. Een aanrader voor iedere gebouweigenaar, vastgoedbeheerder of VvE bestuurder!

17:00 uur: uitreiking leveranciersawards & netwerkbijeenkomst
Ook in het nieuwe jaar is een nauwe samenwerking met goede en betrouwbare leveranciers essentieel. We zetten hen daarom in het zonnetje door onze leveranciersawards uit te reiken tijdens de netwerkbijeenkomst. Uiteraard zorgen wij voor voldoende hapjes en drankjes.

Bent u erbij?
Aanmelden is mogelijk via uitnodiging@skylift.nl. Kunt u bij uw aanmelding aangeven met hoeveel mensen u verwacht te komen? Alvast dank daarvoor. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via 088 505 15 03. De Nieuwjaarsnetwerkbijeenkomst vindt plaats in ons kantoor aan de Albert Plesmanstraat 24 in Barneveld.

Graag tot ziens op 24 januari!

Deel dit bericht

Lees ook deze nieuwsberichten

Geen resultaten gevonden.